Modern luxury wigs

From alopecia and beyond, we’re here for all women who is experiencing hair loss.
BUY HERE
We know how much your hair is a part of your identity. So we have made it our mission to make natural wigs that will feel, look and move like your own hair. But at the same time, making them unique with custom hairstyles and colors. All our wigs are made with 100% human hair, have swiss full lace, and can be adjusted so that the size fits your head perfectly. Because wigs are deeply personal, we have made our collections limited edition, so they're as unique as you.

Kundrecensioner

"Fick chansen att prova en av era peruker i en dag och säger bara WOW så fin! Ser så naturlig ut, särskilt framme i hårfästet och i benan. Och håret kändes verkligen superbra! Fick en massa komplimanger när jag hade den på ett dop. Det blir nog ett köp nästa gång jag behöver ny peruk."
- Renee Sjögren
"Har aldrig varit så nöjd med en peruk som jag är med min Lively, det är den skönaste och mest komfortabla peruk jag haft på huvudet, och så himla verklighetstrogen! Älskar peruken och hur den höjer mitt självförtroende, det har jag Teamet bakom BHBD att tacka för!"
- OLIVIA UTTERSTEDT
" Jag är så glad över att ha hittat er och era fina peruker efter att jag testat massa olika märken i 5 år. Även fast ja inte har valt att använda peruk frivilligt så hade jag valt era peruker alla dagar i veckan, även om jag hade haft hår!"
- JOHANNA BIEHL
"Den värsta av dagar i mitt liv, när håret föll. Som fick avslutas med att lämna salongen finare än när jag kom. Behandling nr två var igår och som jag behövde få känna mig, som mig. På väg dit, där och hem. Det här kommer rädda så mkt av mitt sociala liv flera år framöver med behandlingar. Så jävla tacksam!"
- IDA ÅKERLIND
"Jag älskar att ha friheten att leka och att byta "looks". Min BHBD peruk är fantastisk och ger mig allt det mitt eget hår inte kan:)!"
-EFVA ATTLING
"Jag köpte två magnetiska / långa peruker. Kvaliteten på håret är helt fantastisk, felfri realistisk hårdensitet, hårlinjerna är unika och perfekt gjorda. Mössans struktur är felfri, hållbar och ger en bekväm passform. Jag älskar helt enkelt mina peruker från BHBD. Jag känner mig obehindrat vacker när jag bär deras peruker."
- @CHELLERYAN

Be Inspired on Instagram

@BHBD #BHBDfamily